Generelle opplysninger for Minie.no

MiniE

 • Firmanavn: MiniE
 • Organisasjonsform: Nettbutikk
 • CVR: 41717726
 • Firmaadresse (lager og returnering av returvarer)
 • MiniE
 • Flensted Byvej 18
 • DK – 8670 Låsby
 • Danmark
 • E-post adresse: kontakt@minie.no

Betaling

MiniE mottar betaling med VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling belastes kun kontoen din, når varen sendes.

Alle beløp er i NOK og inkl. MVA.

TOLL

Du vil IKKE blive pålagt toll ved mottak. Dette utlegg klarer vi for deg. Priserne du ser på nettsiden vår, er altså inklusivt både MVA og eventuel toll. Du kan derfor roligt handle hos os.

MiniE bruker en godkjent betalingsserver som krypterer alle kortinformasjonene dine med SSL (Secure Socket Layer) -protokollen. Dette betyr at andre ikke kan lese informasjonen din.

Levering

Leveringstid: 2-5 hverdager til Norge. MiniE leverer på alle hverdager og bruker PostNord som fraktselskap. Vi tar forbehold om usolgte varer, salg, tastefeil og andre forhold som kan forlenge leveringstiden eller give urigtige priser. Vi gir deg alltid beskjed om dette er relevant.

MiniE tilbyr følgende leveringsmuligheter i Norge:

PostNord: 89 NOK  

Spesielle forhold gjelder for levering til øyer uten broforbindelse. Levering til andre land enn Norge er mulig. Vi leverer over hele verden. Kontakt MiniE på e-post kontakt@minie.no og forhør deg om leveringskostnader og leveringsbetingelser.

Angrerett

Du som forbruker har 14 dager angrerett når du handler hos oss. Angrefristen går ut 14 dager etter den dagen du mottok varen din eller får den siste varen i fysisk besittelse i tilfelle avtale om flere forskjellige varer som er bestilt på en enkelt ordre og levert individuelt.

Det er også en 14-dager angrerett for bestillingsvarer, hvoretter avbestillingsretten fravikes. Her starter de 14 dagene fra datoen ordren ble lagt inn.

Det er ikke mulig å angre ved å bare nekte mottak av varen uten å gi oss klar beskjed samtidig. Hvis en pakke returneres ved å bare nekte å motta pakken, kan evt. toll-, avgifts- og fraktkostnader fremdeles pålegges kunden.

Returnering

Du må returnere bestillingen til oss uten unødig forsinkelse og innen 14 dager etter at du har varslet oss om at du ønsker å angre kjøpet ditt. Du må bære de direkte kostnadene forbundet med retur av varen. Du bærer risikoen for varene fra leveringstidspunktet. Varen må alltid returneres i originalemballasje.

Varens tilstand når du returnerer den

Du er bare ansvarlig for forringelser i verdien av produktet på grunn av annen håndtering enn det som er nødvendig for å bestemme arten, egenskapene og driftsmåten til produktet. Med andre ord kan du prøve varen på samme måte som om du prøver den i en fysisk butikk, men du må ikke ta den i bruk.

Hvis varen blir prøvd i tillegg til det som er beskrevet ovenfor, anser vi det som brukt, noe som betyr at du ved avbestilling av kjøpet bare vil motta deler eller ingen del av kjøpsbeløpet, avhengig av varens verdi. Hvis det er spor på varen etter håndtering så varen ikke ser ny ut på returtidspunktet, anses varen også å være tatt i bruk.

Tilbakebetaling av kjøpsbeløpet

Hvis du angrer kjøpet ditt, får du et beløp som tilsvarer varens/varenes pris. I tilfelle av verdifall, som du er ansvarlig for, trekkes dette i kjøpsbeløpet.  

Hvis du benytter din angrerett, refunderer vi alle betalinger mottatt fra deg (leveringskostnader unntatt). Vi vil tilbakebetale beløpet uten unødig forsinkelse og i alle fall innen 14 dager fra datoen vi mottok varsel om din beslutning om å angre kjøpsavtalen. Vi vil foreta en slik tilbakebetaling med samme betalingsmetode som du brukte i den opprinnelige transaksjonen, med mindre du eksplisitt har avtalt noe annet med oss.  

Vi kan holde tilbake refusjonen til vi har mottatt varen, med mindre du før det har gitt dokumentasjon på at du har returnert varen/varene.

Hvis du angrer kjøpet, skal varen sendes til:

 • MiniE
 • Flensted Byvej 18
 • DK – 8670 Låsby 
 • Danmark

MERKNAD: Det er viktig at pakken ikke sendes til et pakkelager. Den MÅ sendes til adressen ovenfor. Du finner en returetikett i pakken som gjør det enkelt å returnere. Brukes returetiketten, trekkes 89 kr for returfragt. Der pålegges ikke yderligere omkostninger som toll. De 89 kr dekker alle returudgifter. 

Vi mottar ikke pakker uten distribusjon eller pakker sendt pr. etterkrav/COD.

Reklamasjonsrett

Forbrukerkjøpsloven gjelder for varekjøp hos oss. Når du handler hos oss som forbruker, har du 24 måneders reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få gjenstanden reparert, erstattet, tilbakebetalt eller rabattert, avhengig av den spesifikke situasjonen. Det er et krav at klagen er berettiget, og at mangelen ikke oppsto som et resultat av feil bruk av produktet eller annen skadelig oppførsel.  

Du må reklamere innen «rimelig tid» etter at du oppdaget mangelen i varen. Hvis du reklamerer innen to måneder etter at mangelen er oppdaget, vil klagen alltid være rettidig. Hvis klagen er berettiget, refunderer vi fraktkostnadene dine. (rimelige). Varen må alltid returneres i riktig emballasje og husk å få en kvittering for frakt slik at vi kan refundere fraktkostnadene dine.

Varen sendes til:

 • MiniE
 • Flensted Byvej 18
 • DK – 8670 Låsby
 • Danmark

Når du returnerer varen, må du beskrive problemet så detaljert som mulig.
Vi mottar ikke pakker uten distribusjon eller pakker sendt pr etterkrav/COD.

Persondatapolitikk

For at du kan inngå avtale med oss, har vi bruk for følgende opplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-post adresse.

Vi registrerer dine personopplysninger med det formål å levere varene til deg.

Personopplysningene registreres hos MiniE og lagres i fem år, hvoretter de blir slettet.

Den dataansvarlige på www.MiniE.no er Louise Aarestrup

Dine opplysninger blir ikke avslørt eller solgt til tredjepart.

Som registrert hos MiniE har du alltid rett til å innvende mot registreringen. Du har også rett til innsikt i hvilken informasjon som er registrert om deg. Du har disse rettighetene i henhold til personopplysningsloven og henvendelser i forbindelse med dette kan skje til: kontakt@minie.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage på kjøpet ditt, kan du kontakte Louise Aarestrup på e-post: kontakt@minie.no

Hvis vi ikke klarer å finne en løsning, kan du sende inn en klage til relevante myndigheter på området, hvis vilkårene for å gjøre det er oppfylt.

Handelsbetingelsene er senest oppdatert den 15.08.22