Velkommen til MiniE!

MiniE er en stor nettbutikk med fokus på bærekraftige, økologiske produkter for både mor/mamma og barn. Hos oss finner du tøybleier i alle tenkelige farger, materialer og modeller – alt i topp kvalitet og uten dårlige kjemiske stoffer. Siden det ikke bare er babyen som skal skjemmes bort, forhandler vi også herligheter til mor/mamma. Vi har både organiske tøybind, menstruasjonskopper, ammeinnlegg av ull og mye, mye mer.

Hver høst kommer det mye ny ull i butikken! Du finner den deiligste, myke ullen og silken i butikken vår – alt 100% GOTS økologisk.

Trenger du hjelp med å finne den riktige tøybleien, menstruasjonskoppen eller annet – er vi alltid klare til å hjelpe deg! Bare send en e-post – vi svarer alltid raskt og innen 24 timer.

Hvem står bak MiniE?

Bak teppet finner du den lille familien vår på 6!

Meg selv – Louise på 32 – er utdannet jordmor og eier nå også nettbutikken MiniE.

Jeg tar for tiden en pause fra jordmoryrket. Til gjengjeld tar jeg vare på døtrene våre; Effie på 6 år, Ebba på 4 år og Elle på 2 år og lillebror Eik på 1 år. Vi alle trives i den lille hjemmeomsorgsboblen og liker å ha tid – mye tid – for alt vi synes er vigtig. <3

Lille Effie er faktisk hovedpersonen – det er fordi nettbutikken har fått navnet MiniE etter henne. Effie har brukt tøybleier siden den dagen hun ble født, og gjennom dette har vi blitt introdusert for den fantastiske verdenen av tøybleier.

Mannen og faren i familien vår er 37 år gamle Paw – den beste mannen og faren i sitt slag! Han jobber som nettverksspesialist og får familiens hjul til å spinne.

Sammen har vi hatt nettbutikken MiniE.no i tankene, på tegnebrettet og i produksjon de siste 4,5 årene. Nå som nettbutikken endelig har blitt lansert, er vi veldig stolte og glade for resultatet. En nettbutikk med bare det beste for dere med økologi og bærekraft i spissen!