Viser 1–20 av 157 resultater

-30%
503.30 NOK
-30%
-30%
440.30 NOK
-30%
-30%
-30%
-30%

Mors hjørne:

I mors hjørne har vi samlet det beste med fokus på bærekraftige produkter til den miljøbevidste kvinden. Barnet ditt fortjener det beste og det gjør du som mor også! MiniE har både økologiske og bæredygtige stoffbind, menstruasjonskopper og økologiske ammeinnlegg - alt sammen i flere forskjellige materialer. Både stoffbind, gjenanvendelig ammeinnlegg samt menstruasjonskopper er et mye sundere alternativ til engangsbind, tamponer og ammeinnlegg fyldt med blekemidler. Kroppen din vil takke deg! Ikke nok med at de gjenanvendelige produktene som f.eks. stoffbind, er et sundere valg for deg, det er også meget bedre for miljøet og sparer deg for mange penger måned etter måned.

Komfort og bæredygtighet til mødre

MiniE har de lekreste, økologiske stoffbind, hvor komfort og bæredyktighet er i høysetet. Foretrekker du de populære, miljøvennlige menstruasjonskopper, kan vi også hjelpe deg med dette. Alle våre stoffbind og ammeinnlegg er laget av naturlige materialer og uten dårlig kjemi. Du gjør altså både noe godt for deg selv og for miljøet, når du kjøper MiniE’s økologiske stoffbind og ammeinnlegg.   Alle MiniE's menstruasjonskopper er selvfølgelig lagetv av medicinsk silicone, som er det anbefalingværdige materiale til nettopp menstruasjonskopper. Du sparer vedlig mange penger årlig ved å bruke gjenanvendelige stoffbind eller miljøriktige menstruasjonskopper – eller en kombinasjon av begge! Etter 1-2 mdr. er alle utgiftene til de gjenanvendelige stoffbind faktisk tjent inn og du kan herefter nyte godt av besparelsen hver eneste dag. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til bruken av MiniE’s økologiske stoffbind og gjenanvendelig ammeinnlegg da hjelper MiniE gjerne. Send oss en mail eller ring/sms på tlf: +45 26 48 10 91.