Viser det ene resultatet

Menstruasjonskopper har blitt svært populære og mange kvinner investerer i disse hver eneste dag – og med god grunn! Sammenlignet med bind og tamponger har menstruasjonskopper mange fordeler, både for deg selv og for miljøet. På MiniE finner du organiske menstruasjonskopper fra blant annet LadyCup, OrganiCup i en enkelt design som gjør dem enkle å bruke. Se også vårt utvalg av ammeinnlegg.

-30%

Menstruasjonskoppen er sunnere for deg

Menstruasjonskopper er ekstremt miljøvennlige og sparer deg mye penger hver måned. Hvis du bruker menstruasjonskopper i stedet for bind og tamponger, er du til og med veldig god mot deg selv. Menstruasjonskopper er mye sunnere for magen enn bind og tamponger. Der bind og tamponger må skiftes mange ganger om dagen for å unngå bakterier, kan du bare endre en menstruasjonskopp 2 ganger i døgnet uten å gå på akkord med helsen.

Menstruasjonskoppen vinner frem

De siste årene har menstruasjonskopper virkelig funnet veien inn på markedet. Årsaken er at menstruasjonskoppene er veldig enkle, hygieniske og trygge å bruke. En menstruasjonskopp er laget av ren, medisinsk silikon, som beskytter magen mot å tørke ut og beskytter mot sopp og andre infeksjoner.

Menstruasjonskopper: Når det skal være enkelt, raskt og trygt

Menstruasjonskoppen fungerer ved å tømme den av og til, skylle den og sette den opp igjen. Koppen i seg selv er i tykk gummi, slik at du enkelt kan klemme koppen sammen, sette den opp, så "utfolder seg" og dermed legger seg på plass. Det anbefales å skålde menstruasjonskoppen før og etter hver menstruasjon. Her er det nok å sette menstruasjonskoppen i en bolle og helle kokende vann over den, for å unngå såpe. Hvis du vil rengjøre menstruasjonskoppen med en slags såpe, kan du i stedet bruke vaginal såpe, som har samme pH som i magen.

Bruk av menstruasjonskopp anbefales av 9 av 10

Faktisk er det så enkelt og fint å bruke en menstruasjonskopp at 9 av 10 kvinner foretrekker menstruasjonskoppen etter å ha prøvd den. Det sier mye!