Viser det ene resultatet

Bambooty er et australsk selskap som de siste årene har vunnet mange priser for sine uimotståelige produkter for baby, barn og mødre. Selv om Bambooty opprinnelig er australsk og derfor har en lang og miljøsensitiv transportrute til Danmark, har Bambooty nå mange underavdelinger – inkludert en i Europa – som gjør det mulig å holde miljøpåvirkningen på et minimum. Bambooty er kjent spesielt for sine rimelige tøybleier som ikke går på kompromiss med kvalitet. Se også vårt fullstendige utvalg av økologiske tøybleier.

-15%
Tomt på lager
84.15 NOK

Bambooty - en sikker vinner

Tøybleiene fra Bambooty er svært populære i tøybleie verdenen. Dette skyldes både den vakre utsiden av bleiene med langhåret, myk fleece, men også et velsugende interiør hvor du kan velge mellom mikrofleece eller bambus mot huden. Ovennevnte er imidlertid ikke det eneste bemerkelsesverdige med Bambooty-tøybleiene. Som en ekstra fordel er tøybleiene fra Bambooty svært rimelige uten å redusere kvaliteten. Faktisk er tøybleiene prismessig godt under andre kjente og store merker. Og hvem kan egentlig si nei til billige tøybleier som er både deilige, velsugende og av høy kvalitet?

Nattbleier fra Bambooty

De fleste tøybleier på markedet er produsert for bruk i løpet av dagen. Her er tøybleiene fra Bambooty intet unntak. Den alltid populære Bambooty Basics er en av våre bestselgende AIO tøy bleier og det fungerer utmerket både for institusjonell og hjemmebruk. Men det stopper ikke her; Bambooty har også laget tøybleier for natten! Det er en nattbleie som heter Bambooty Easy Night. Easy Night nattbleiene er dimensjonert i størrelsene S, M, L og XL. Dette betyr at hver tøybleie sitter uhyggelig godt på hvert barn, da du kan investere i akkurat den størrelsen på tøybleien som passer barnet ditt. Med et lag av PUL ytterst på nattbleien er lykken komplett for de fleste, da det sikrer en helt tørr natt uten bruk av ullbukser eller noe annet for å holde tøybleien vanntett.