Viser alle 2 resultater

Vil du ha en AI2-bleie utenom det vanlige? Så velg Best Bottom! Best Bottom produserer høy kvalitets tøybleier og med de fineste og lyseste print. Hvis barnet ditt er glad i de berømte former, fest og farger, vil det definitivt være mange favoritter å finne mellom de mange print fra Best Bottom. Den vanskelige delen er sannsynligvis bare å velge!

-15%
Tomt på lager
-15%

Best Bottom - en smart, økonomisk og en godt gjennomtenkt bleie merkevare.

Den unike AI2-tøybleien fra Best Bottom består av et overtrekk som gjør tøybleien 100% vanntett. Inne i overtrekket, legges en god sugende innsats med knapper både foran og bak på PUL-overtrekket. Innsatsen er lett å erstatte med en ny når tøybleien bare er våt. Du kan derfor gjenbruke overtrekket flere ganger før det trenger vasking. Smart og super enkelt! For de større bleieskiftene må du vanligvis endre hele bleien – både innlegg og overtrekk. Alt i alt betyr dette at du må ha ca 20-25 innsatser og 8-10 overtrekk totalt for å dekke rotasjonen hvis du vasker hver 2-3 dager. Det er alt du faktisk trenger for å kunne kjøre tøybleier på heltid!

Hvorfor Best Bottom?

Faktisk er Best Bottom et amerikansk merke og har derfor en lang reise til Europa. Hos MiniE foretrekker vi alltid å kjøpe varer innenfor Europas grenser - både for å minimere dyre transportkostnader, toll og administrative kostnader som til slutt gjør våre produkter dyrere. Men det er viktig for oss og vi ønsker virkelig å unngå en unødvendig byrde på miljøet med lang transport fra USA, og i stedet støtte den fantastiske arbeidskraften vi allerede har i Europa i dag. Med Best Bottom og deres unike produkter var dette imidlertid et unntak vi måtte gjøre oss! Deres tøybleier er rett og slett uslåelig. I stedet har vi samlet alle våre merker fra USA på ett sted og får dem sendt sammen og i færrest mulige pakker. Det gir mest mening - både for miljøet og for oss!