Boba er et velkjent amerikansk merke grunnlagt i Colorado, 2007. Grunnleggeren, Elisabeth og hennes familie, solgte alle sine eiendeler og dro på en formasjonsreise med bare ryggsekker. Et år senere kom familien tilbake med ideen og tegningene til deilige Boba bæresjal som dermed ble skapt. Faktisk hadde familien allerede en demo for den første utgaven av et Boba bæresjal med på turen – så en Boba-bærer må sies å være grundig testet! Se vårt fullstendige utvalg av økologisk babyutstyr.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Bæresele og bæresjal fra Boba

Hos Boba jobbet de ikke bare med å utvikle den perfekte bæreselen. Reisen fortsatte og over tid har både bæresjal og slynger kommet. Det deilige Boba økologiske bæresjal er 100% GOTS sertifisert og er laget i mange unike design som teller både ville og rolige farger. Et økologisk bæresjal fra Boba er myk som smør, smidig og ekstra holdbar og kan knyttes på mange måter. Boba anbefaler å bære de små spedbarnene på magen, mens de fleste litt eldre barn har det fint med å sitte bundet på ryggen.

Boba kan brukes til både store og små

Med en Boba-bæresele eller et Boba bæresjal har du muligheten til å tilpasse remmer og stropper så de passer barnet ditt. Med et Boba bæresjal unngår du remmer og stropper og må instille ved hjelp av lengden og snippene på bæresjalet. Begge er super smarte og lar barnet vokse sammen med bæreselen/bæresjalet. Boba, og andre spesialister i feltet, anbefaler å bruke spedbarn på magen, mens de fleste litt eldre barn vil være bedre i stand til å takle å sitte bundet på ryggen. Det viktigste er en riktig ergonomisk stilling med ben og dermed også hofter. Det kalles froske-posisjon eller M-posisjon så knærne sitter høyere enn hoftene.