Viser 1–20 av 90 resultater

Østerrikske Naturkind er i forkant med deilig design. Blant deres produkter finner du bl.a. følgende: en organisk barnevogn og en sportsvognav høy kvalitet. Naturkind er den eneste leverandøren på markedet som har vært i stand til å produsere en organisk barnevogn, så hvis du vil ha en vogn uten dårlige kjemiske stoffer, så er det Naturkind du bør velge.


Naturkind - en ramme gir flere vogner

Naturkind har laget alle barnevognboksene sine, sportsvognseter og deres tilsvarende rammer slik at de alle passer sammen på kryss og tvers. Du kan kombinere både størrelser og modeller slik at du får akkurat den vognen fra Naturkind som passer best til din livsstil, behov og baby. Du kan velge mellom tre rammer: Vita, Varius Pro og den nye Lux. Les hvilken du skal velge når det er, nedenfor:

Naturkind Varius Pro

Varius Pro er perfekt for de som bor i eller bare bruker storbyen mye. Varius Pro-rammen har roterbare svinghjul slik at vognen lett kan kjøres med bare én hånd gjennom trange gater, trange shoppingkorridorer og bybusser. I tillegg er hjulene på Varius Pro barnevognen punkteringsfrie, så du er sikker på at du aldri ender opp alene med både en baby og en punktert barnevogn. På Varius Pro-rammen passer både den lille barnevognboksen, den store XL-barnevognboksen og sportvognsdelen.

Naturkind VITA

VITA rammen fra Naturkind er akkurat det motsatte! Her får du en super fin, klassisk barnevogn ramme med store 14' lufthjul som sammen gir vognen en formidabel fjæring. For en VITA barnevogn er det ikke noe problem å ta en tur i skogen, til stranden eller kjøre på verken brostein eller grusvei. VITA barnevogn fra Naturkind gjør alt! På VITA steller fra Naturkind kan du også feste både den lille barnevognboksen med det korte liggemål, den store XL barnevognboksen og sportsvogndelen.

Naturkind Lux

Det siste skuddet på stammen er også årets nyhet fra Naturkind; den elegante Lux-barnevognen. Lux har like lett en ramme som Varius Pro og har samme punkterfrie, svinghjul. Forskjellen mellom de to vognene, Lux og Varius Pro, er rett og slett designet og at det bare er en barnevogn boks for Lux rammen som ikke er mer enn 72 cm lang. På Lux stellet passer derfor BARE lux barnevognskasse samt sportsvogndelen. Så hvis du er ute etter en super lys vogn å manøvrere rundt, kan Varius pro eller Lux fra Naturkind begge være gode alternativer! Hvis du derimot bruker mer tid på skog og strand enn du tilbringer i storbyen, kan Vita barnevogn fra Naturkind godt være det riktige valget. Kom gjerne forbi - vi vil gjerne vise frem alle modellene.