Viser 1–20 av 77 resultater

Cocoon Company er et lite danskeid selskap som åpnet dørene i 2011. Cocoon Company slo seg først opp på økologiske dyner, puter og – alt i den naturlige fiberkapoken. I dag er det imidlertid et mye bredere utvalg, og i dag inneholder serien mange produkter for mange forskjellige formål. Selv en grønn linje av vaskemiddel, ullballer og såper er i Cocoons utvalg. For eksempel er en bestselger blant alle Cocoons produkter følgende: den deilige sugeputen med et overtrekk av økologisk GOTS-sertifisert bomull og fylling i 100% ren kapok. Det går rent med de fleste familier med små barn! En annen klassiker er dynene fra Cocoon Company – de finnes i både kapok, merinoull og maisfibre og er uslåelige i kvalitet og samtidig svært rimelige. Se alle Organic Kapok.

-30%
503.30 NOK
-30%
-30%
440.30 NOK
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
279.30 NOK
-30%
391.30 NOK
-30%
496.30 NOK

Cocoon Company var et familieprosjekt

Selskapet har vært familieeid fra starten. Både far og sønn jobber for tiden i selskapet, og sammen er de ledelsen. Ønsket bak selskapet Cocoon var å skape grønne, rene produkter for å løfte danskenes sovemiljø til en helt ny "grønnere" verden. Og det må sies at Cocoon gjorde det! Etter nøye utvalg av materialer har Cocoon Company utviklet 100% naturlige og hypoallergeniske produkter som nå inkluderer både den berømte kapok, GOTS økologisk merinoull og det siste skuddet på stammen - maisfibre!

Kapok er fortsatt størst blant Cocoon produktene

Den største delen av salget hos Cocoon Company kommer fra den populære kapok fiber. Fiberen i seg selv er et rent naturlig produkt, som er perfekt for dyner, puter, etc. Kapok er spesielt en bestselger i økologiske dyner og er et opplagt valg hvis du vil ha økologi og rene produkter for deg selv eller barnet ditt. Mens Cocoons kapokprodukter er allergivennlige og ekstremt enkle å vaske og tørke - har kapok også egenskapen som gjør at de enkelt kan tolerere 60 grader i maskinen. De kan til og med tørketromles med virkelig god effekt! Som om ikke det var nok, kan ingen støvmidd overleve i kapok – vi har også å gjøre med det superhypoallergeniske produktet.