Viser det ene resultatet

Vi har flere av de populære bæreverktøy typene fra Didymos. Så uansett hva du leter etter: en klassisk, en rask og hip ring slynge eller en idiotsikker hybrid med det beste av både bæreseler og bæresjal, er det her du skal se. Av den førstnevnte typen, nemlig bærebæresjal, har Didymos imponert i flere tiår med bæresjal av imponerende styrke, brukervennlighet, skjønnhet og mykhet. Ring bæresjal fra Didymos er også sikre vinnere. Utformingen av deres ring bæresjal gjør det enkelt å lykkes med denne slyng-typen, samt, ikke minst, å elske å se og føle på dem. Med en hybrid mellom slynge og og bæresele, menes det noe så smart som den innovative Didyclick, som har den lette anvendbarheten fra bæreselen, men mere støtte som en slynge.

-30%
Tomt på lager

Didymos er tysk kvalitet utviklet av en medmor

Didymos er blant de aller første på det europeiske markedet til å produsere bæresjal. Didymos ble startet i 1972 av Erika Hoffman, som var mor til to unge tvillinger. Hun ønsket å gi dem den samme nærheten som hennes to eldre barn hadde fått. Derfor fikk hun en bekjent til å ta en slynge med hjem fra en utenlandsk tur og interessen for bæresjal i Tyskland spredte seg raskt, hvor hun selv begynte å produsere. Siden da har døtrene tatt over driften av selskapet og båret visjonen videre.

Didymos er bærekraftig, på mer enn én måte

Didymos er dermed en familiebedrift og har kjærlighet for sine varemerker. Økologien står høyt på listen, og bomullen som brukes i bæreverktøyene, er av GOTS-sertifisert kvalitet, og fokuset er på rettferdige arbeidsforhold under produksjonen. Et bæreverktøy fra Didymos må være trygg og funksjonell for både barnet, transportøren og alle som står bak den. Av samme grunn er Didymos bæresjal blant de mest populære og elskede merkene der ute, og siden Didymos er ideell for både nybegynner og trente, er bæresjal derfra ofte de eneste bæreglade foreldrene ender opp med å anskaffe.