Viser alle 12 resultater

Disana ble grunnlagt i Tyskland i 1982 med visjonen om å lage baby og barnetekstiler i naturlige, økologiske materialer. Selskapet startet som en liten familie-eiet bedrift som produserte gjenbrukbare tøybleier. Senere kom store kolleksjonerr med barneklær ut og økologiske tøybleier har nå kommet litt i bakgrunnen. I dag er Disana et stort selskap med en distribusjon i store deler av verden. Spesielt elsker vi i Norden den varme, tykke og økologiske ullen som Disana produserer i de mest fantastiske og naturtro fargene.


Bærekraftig Disana

Disana produserer fortsatt alle sine produkter i Tyskland og har stor stolthet i det.

Bærekraft og miljøbevissthet er et annet kjennetegn på Disana. Derfor tilbyr selskapet en litt annen tjeneste for sine ansatte; De ansatte som tar offentlig transport til og fra Disanas hovedkvarter hver dag, vil bli refundert av Disana. Ansatte som derimot hopper på sykkelen får en sykkelsjekk av syklene sine betalt av Disana hvert år. Så det er en bedrift med verdiene i orden!

Vårt utvalg fra Disana

Med MiniE har vi mange produkter fra Disana som passer for både babyer og de litt eldre barna. Vi legger stor vekt på utvalget og fargene for å reflektere sesongen, men også at vi treffer både store og små. Et sikkert hit hele vinteren er alltid Disanas ulljakker, ulldresser og ulltøfler. De er laget i kokt, økologisk merinoull og sikrer mange timers lek uten å bli kalde og våte. Imidlertid selges mange av Disanas produkter hele året og i stor skala - for eksempel i USA. De deilige ullbuksene for bruk over en tøybleie om natten eller de fine hvite bindebleiene i GOTS-sertifisert økologisk bomull.