Ecoviking virksomheten er relativt ny i markedet. De startet i 2014 og har siden fått lagt veien for smokker og smokkeflasker i ren medicinian silikon. I tillegg til EcoViking, er det få andre konkurrenter på markedet som kan tilby lignende rene produkter av samme høye kvalitet. Se også økologiske babyklær.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

EcoViking skifter ut all plast

Alle EcoViking produkter er gjennomtenkt ned til minste detalje. Det er både i forhold til miljø, men også i særlig grad å sikre trygge materialene for våre barn. EcoVikings produkter er laget av enten naturlige materialer eller medisinsk silikon. Begge materialene er ufarlige og er derfor egnet for de små.

EcoViking: Naturgummi vs. medisinsk silikon

EcoViking-produserer smokker i både naturgummi og medisinsk silikon. Selv om begge materialene er utmerket for bruk i smokker og flasker, er de to produktene svært forskjellige: Naturgummi - også populært kaldet latex - er et naturlig produkt som blir ekstrahert av gummitreet. Det er et rent naturlig produkt, men kan forårsake allergi hos noen barn (lateksallergi). Medisinsk silikon er et kunstig produsert produkt. Siden det ikke avgir noen stoffer over tid eller ved høye temperaturer - er det et åpenbart materiale for produksjon av smokker, som jevnlig trenger skålding for å holde seg rene.

EcoViking revolusjonerer smukkeflasken

Smokkehodene til glassflaskene er lagetm så det kommer så litt luft som mulig i barnets mage. Smokkene er laget i medisinsk silikon, som er et solid materiale. Det gjør smokkene ekstra holdbare og beskytter litt mot bit fra dristige meleketenner som ikke kan dy seg. Og så er smokkene fra EcoViking lette å rengjøre med bare varmt vann og en skålding.Det sikrer en høy hygiene på smokkene Hos MiniE har vi både EcoViking smokker og smokkeflasker. Du kan velge mellom naturgummi og medisinsk silikon i både rund og anatomisk form.