Det tyske merket Engel er kjent over det meste av Europa for sine deilige, økologiske ullklær for barn. Tilbake på 1960-tallet begynte Engel å produsere gammeldagse tøybleier i ren bomull. I årene som fulgte, ble de mer økologiske tøybleiene mer og mer etterspurgt . Engel fulgte etter og utviklet sitt eget komplette bleiesystem. Siden da har det gått sterkt på Engel! I dag teller selskapet mange hundre ansatte, og i tillegg til deres tøybleieutvalg for barn, har de også en ullserie for både barn og voksne, en vaskeserie, en mindre fleeceserie og den relative nye sportsserien, hvor Engel lager deilige sportsklær i bærekraftige og naturlige materialer. Alle selvfølgelig 100% GOTS sertifisert økologisk!

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Engel er den mestrenes mester av ull

Ulldserien fra Engel er en av de største og mest populære på markedet når du snakker økologisk ull. Hvert år skaper Engel nye vakre farger som passer både til sesongen og trendene i tiden. Engel produserer både klær til barn og voksne, mens barneklær fortsatt er det største i selskapet. Spesielt den deilige kjeledrakt fra Engel er et hit blant foreldre og småbarn. Den er laget i 100% GOTS sertifisert økologisk ull fleece, har en hette og er lukket med fine rustikke tre knapper på magen. I tillegg har den ombøying på både hender og føtter, noe som betyr at du ikke trenger å investere i enten votter eller sokker til drakten. Den er i drakten allerede, klar til bruk!

En ren produksjon fra Engel

Ethvert-produkt fra Engel må oppfylle strenge krav for å komme i produksjon. All ull er sertifisert (KbT) og alle farger som brukes i farging av tekstilene er uten tungmetaller og den skadelige AZO-fargen som ellers brukes flere steder i Tyskland. Engel prøver å bruke bare biologisk nedbrytbare komponenter i sin produksjon og innfarging av tekstiler og bruker ingenting som forurenser enten luft, jord eller vann.