Stort utvalg av Food Huggers. Hvem vet ikke så godt om den halve bananen ungene ikke spiste opp? Eller den halve avokadoen som nå ligger og blir brun og uspiselig? Food Huggers’ geniale silikonløsninger er svaret på bønnene dine! Med Food Huggers blir du kvitt plast, stanniol og folie og kan i stedet bruke ren silikon for å forsegle frukt og grønnsaker. Dette reduserer matavfall og minimerer bruken av vanlig emballasje. Food Huggers er strålende for alle typer frukt og grønnsaker, som alternativt har blitt kastet ut eller pakket en plastpose.  Faktisk holder Food maten friskere enn engangsalternativene – det er vinn-vinn for både, maten og miljøet! Se også mat oppbevaring.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Food Huggers holder fuktigheten i grønnsakene dine

Food Huggers kan brukes til å holde matvarer som frukt og grønnsaker friske lenger. Food Huggers er også ideelle for å lukke allerede åpne bokser eller for å snu et normalt glass eller liten bolle til en lufttett beholder. Bare fantasien begrenser hva du kan bruke dem til! Med Food Huggers beholder du også 23% mer fuktighet i grønnsaker og frukt enn plastposer og plastbokser ville ha gjort. Med de små silikonlokkene fra Food Huggers forlenger du livet til mat og bidrar til å bekjempe matavfall.

100% Rene Food Huggers

Food Huggers er 100% fri for BPA og ftalater. De er laget av matgodkjent silikon, som er et levedyktig alternativ til miljøskadelige plastposer, tinfolie og husholdningsfilm. Derfor må du ikke bekymre deg for unødvendig dårlig kjemi når du kjøper Food Huggers.

Hos MiniE fører vi et bredt utvalg av Food Huggers. Det finnes størrelser og former som passer alle behov og enhver smak! Vil du ha mer inspirasjon til hvordan du kan minimere matspill og lagre maten på en bærekraftig måte? Så sjekk ut vårt brede utvalg av ”zero waste” produkter.