Hug a bub er et australsk merke som lager fantastiske bæresjal og bæresjal med ringer. Et bæresjal  kan gi enorm frihet til brukeren og samtidig uendelig mye sikkerhet til barnet som vanligvis blir helt rolig ved å sitte nær en forelder. Kombinasjonen av de to tingene gjør bæresjal til det viktige verktøy i hverdagen med et lite barn – spesielt hvis du har eldre barn å ta vare på samtidig eller bare trenger å få noe gjort. Hug a bub har nettopp skapt sine bæresjal for å skape et sted hvor pjokken kan få komfort og fred i ubegrenset mengder.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Ett tre for hver Hug a bub

Hug-a-bub er i forkant av å ta vare på vårt miljø og planet. Alle deres bæresjal er 100% økologiske og produsert både bærekraftig og med omsorg for natur og mennesker. Dette betyr at bæresjal produsert av Hug en bub er 100% organisk og laget av fairtrade bomull. Dette inkluderer blant annet følgende: at et nytt tre blir plantet hver gang en Hug en bub wrap selges.

Hug a bub – økologiske bæresjal for alle!

Hug a bub har flere forskjellige typer bæresjal. Deres største domene er helt klart bæresjal, hvor de har mange forskjellige modeller, som hver kan være noe unikt. En av favorittene er Hug a bub Newbie Love, som er et elastisk bæresjal med ekstra støtte for nakken. Mange foreldre ruller sammen en gammeldags tøybleie og bretter den under barnets nakke slik at barna som ennå ikke er gamle nok til å holde hodet, kan få mer støtte. Her har imidlertid Hug funnet en løsning og implementert den i selve bæresjalet. Hug a bub Newbie Love har en polstret og forsterket nakkestøtte, slik at de små støttes optimalt uten å måtte bruke trikset med rullet tøybleie.