Viser det ene resultatet

If You Care gjør det enkelt å gjøre grønne valg. Selv om vi, her på MiniE, fører en rekke nydelige og resirkulerbare kjøkkenartikler, som oftest kan erstatte engangsartikler, vet vi at det er noen situasjoner der du kanskje må bruke engangs eller bare vil. Derfor har vi også valgt å føre produkter fra If You Care. Her finner du produkter som er veganere, ikke testet på dyr og fri for allergener, fluorerte stoffer og blekemidler. Se også vårt utvalg av produkter for økologisk oppbevaring av mat, hvor du bl.a. finner en økologisk matboks og handle populære merker som Bees Wrap.

-15%
Tomt på lager

Misjonen hos If You Care

If You Care ble grunnlagt i 1990, da de begynte å produsere ubleket kaffefiltre som den første i Nord-Amerika. Raskt fulgte flere produkter; bakepapir og bakeformer er fortsatt i ubleket papir, som de produserer helt uten bruk av klor, og utelukkende fra bærekraftige kilder. Alt tre/papir er FSC-merket, all papp og aluminium resirkuleres, gummi er bærekraftig naturgummi, og det fettbestandige laget som brukes til bakeartikler og matemballasje er helt naturlig og basert på soyabønner. If You Care ønsker å lage produkter som etterlater så lite spor i naturen som mulig. If You Care produkter er derfor så biologisk nedbrytbar og resirkulerbart som mulig. If You Care har dermed en lang liste over sertifiseringer, inkludert for materialer fra bærekraftig skogbruk, resirkulerte materialer, biologisk nedbrytbare og komposterbare produkter, velger bort petroleumsbaserte materialer og velger bort testing på dyr og bruk av animalske produkter.

Vårt utvalg av If You Care

Hos MiniE har vi et stort utvalg av bærekraftige produkter fra If You Care. Både kaffefiltre, bakepapir og bakeformer som var de første produktene på If You Care. MiniE fører også deres nyere produkter som 100% resirkulert aluminiumpapir, noe som koster 95% mindre energi til å produsere enn konvensjonelt produsert aluminiumsfolie. Vi fører også deres nye skumkluter.