LennyLamb er en familiebedrift etablert og drevet av to polske søstre siden 2007. Siden 2007 har alle produktene blitt produsert i Polen, hvor de to familiene også vokste opp. Ideen til LennyLamb kom i 2007 da familiens første barn gråt utrøstelig i den første lang tiden. En bekjent foreslo et bæresjal, men på den tiden var det ingen polsk-produserte bæresjal. De fikk ideen om et bæresjal selskap til å slå rot og i dag er LennyLamb et anerkjent merke som produserer mange forskjellige typer bæresjal i hundrevis av mønstre, print og farger. Se hele spekteret av bæreseler og bæresjal.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

LennyLamb har en bæresjal for alle

LennyLamb produserer bæresjal og bæreseler for enhver smak og lommebok. Spesielt populært er Bæresjalene fra LennyLamb som faktisk er en blanding av det beste av to verdener - nemlig det beste fra bæresjalene og det beste fra bæreselene. Denne kombinasjonen er det perfekte bæreverktøyet for mange foreldre, på grunn av det forhåndssydde panelet som er plassert på barnets rygg. Panelet gjør det enkelt å få oversikt over bæresjalet, i stedet for 5-6 m løst stoff. Bæresjal fra Lennylamb tar derfor ikke tid å ta på seg; Bare sett panelet over barnets rygg slik at du automatisk finner midtpunktet i bæresjalet. Herfra kan du enkelt knytte resten av bæreselen.

Økologisk bæresjal fra LennyLamb

Alle Lennylamb produkter er av høy kvalitet og har alltid vært veldig fokusert på sikkerheten rundt både produksjonen og resultatet. LennyLamb bryr seg mye om komfort og sikkerhet for både barn og bærer. Materialene deres er derfor nøye utvalgt, og fargene som brukes til å farge stoffene på fabrikken i Polen er helt uten dårlig kjemi og gjennomgår noen av de strengeste kravene. På MiniE har vi et stort utvalg fra Lennylamb, så du bør enkelt kunne finne din favoritt! Du vil finne både bæresjal, bæresjal med ringer og bæreseler her, og alle blir selvfølgelig sendt med gratis frakt!