Viser det ene resultatet

LunchBots ble grunnlagt i 2008 av Jacqueline Linder da hun hadde problemer med å finne matbokser for barna som ikke var laget av plast. Hun var bekymret for at plasten i matboksene ville gi dårlig kjemi til barnas mat og derfor søkte et sunnere alternativ. På den tiden fant hun imidlertid ingenting. Derfor gikk hun videre med ideen om at det skal være mulig å lage deilige matbokser uten mye dårlig kjemi. Det lyktes, og snart ble ideen sådd og tegningene laget for den første LunchBots matboks. Det tok ikke lang tid før den første Lunchbots-matboksen ble lansert, og siden da har bare flere blitt lagt til. Den første utgaven av Lunchbots matboks ble laget en av de reneste stålene og har faktisk samme høye kvalitet som matboksene som Lunchbots produserer i dag. Se også Food Huggers.

-30%
Tomt på lager

LunchBots - et materiale som kan vare livet ut.

Lunchbots' matbokser kommer i forskjellige størrelser og med ulike inndelinger av rommene i matboksen. Derfor er det definitivt en matboks for alle familiemedlemmer. I vårt sortiment finner du både Lunchbots matbokser med ett eller to store rom som er bra for salater, pastasalat eller sammenklapte smørbrød. Men vi har også de mindre matboksene fra Lunchbots som, i stedet for ett stort rom, er delt inn i flere små rom. Spesielt er det fornuftig å få en matpakke med flere delte rom hvis det er en snacklunsj som er nødvendig i stedet for en heldags lunsj madpakke. De små rommene gir vanligvis barna en bedre oversikt over maten og kan få noen barn til å spise større mengder mat enn de ellers ville ha gjort, da oversikten og separasjonen av de ulike matvarene kan ha en positiv effekt på de små.

Matboksene åpnes i sidene, og de er ikke særlig vanskelige å få opp. Men de små barna lærer raskt og fra ca. 2 år kan barna vanligvis åpne seg selv og lukke lokket på matboksen. Dette vil imidlertid alltid variere i henhold til det enkelte barn og deres motoriske utvikling.