Det danske merket OrganiCup selger de svært populære menstruasjonskoppene av medisinsk silikon. Medisinsk silikon er et utrolig rent og slitesterkt materiale som er perfekt for menstruasjonskopper. Menstruasjonskoppene varer i minst 5 år – ofte mye lenger! På den måten sparer du lommeboken for ganske store summer, ved at du ikke lenger trenger å kjøpe mange bind eller tamponger for å dekke seg selv hver måned. Det går virkelig opp, men kan faktisk erstattes med en så enkelt liten sak, som en OrganiCup er, og da trenger du ikke lenger å huske å enten kjøpe bind og tamponger, eller alltid ta med ekstra på farten. En OrganiCup brukes igjen og igjen, og bare skyll mellom tømminger og den er klar igjen. Den behøver ikke tømmes så ofte som en tampong må endres, da den holder mer og er ikke problematisk for det såre miljøet der nede. Som om ikke det var nok, blir miljøet også spart for ganske store mengder avfall ved ikke å bruke tilsvarende mengder engangshygieneprodukter hver måned. Det går virkelig opp også! Se også vårt utvalg av tøybind.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

OrganiCup - en fleksibel og effektiv løsning

En OrganiCup kommer i en praktisk pose, og kommer i to størrelser etter behov.For det meste kan den stå alene som en beskyttelse mot lekkasjer, men kan også med fordel kombineres med våre deilige tøybind og truseinnlegg for ekstra beskyttelse. Dette kan være spesielt fint akkurat når du begynner å bruke en menstruasjonskopp, og trenger å lære hvordan det fungerer best.

Organicup's vurderinger er på toppen!

Menstruasjonskopper fra OrganiCup får førsteklasses anmeldelser og vinner mange nye tilhengere hver eneste dag. Den fantastiske menstruasjonskoppen fra OrganiCup gir ingen dårlig kjemi og suger ingenting opp. Det betyr, at den motvirker irritasjon, kløe og bekkeninfeksjoner. Du vil heller ikke oppleve å tørke ut slimhinnene, som du kan komme til med tampong, spesielt på dager når blødningen er liten. Faktisk kan du bruke en OrganiCup opp til forventet menstruasjon, og dermed forebygge en tidlig lekkasje.