Viser alle 5 resultater

Splash About er et av de ledende merkene innen badetøy, UV-drakter og generelt svømmeutstyr for barn. Selskapet ble grunnlagt i 2006 og har siden vært en av de mest brukte badebleier i Storbritannia. Her har vi også hatt den deilige Splash About Happy Nappy bad bleier i flere år, og de har veldig raskt fått innpass hos familier med barn og svømmebassenger. Ettersom kravene til bruk av badebleier for små barn har blitt strammet i bassengene, har badebleiene fra Splash About virkelig funnet sin plass på markedet. I dag er «Happy Nappy» badebleien fra Splash About en av de eneste godkjente badebleiene for bruk i svømmebassenger. Ikke bare det, en badebleie fra Splash About er faktisk et regelrett krav for å kunne få tilgang til svømmebassengene mange stder. Se hele utvalget av badebleier.


Splash About - godkjent for bruk i svømmebasseng

I de aller fleste svømmebassenger er det et krav at barnet må bære bare Splash About Happy Nappy badebleien for å kunne få tilgang til bassengene. Dette er fordi badebleien fra Splash About er en av de eneste badebleiene på markedet som virkelig kan holde uheld inne i badebleien. Badebleien har et bredt elastisk ribbestykke rundt både midjen og lårene. Det sikrer at badebleien fra Splash About er godt festet til barnet, uten å stramme eller etterlate merker på barnets hud. Samtidig er badebleien i seg selv laget av deilig neopren, som veier svært lite og som samtidig holder babyen varm i de kalde bassengene.

Splash About er gjenbruk fremfor alt!

Splash About produserer mange andre produkter enn bare den populære badebleien. Også våtdrakter for barn, badevester, flytevester, svømmebelter, dykkerbriller og lignende - alt i samme høye kvalitet. Felles for alle produkter fra Splash About er at de ikke kastes ut etter bruk, men gjenbrukes igjen og igjen. Dette er et av Splashs viktigste punkter og er en viktig hjørnestein i hele produksjonen. Selvfølgelig elsker vi det!