Stasher et amerikansk merke, grunnlagt av Kat Nouri tilbake i 2005. Mange år før det hadde Kat vært en pioner innen plastfrie produkter, og utviklet og spesialisert seg på produkter med 100% ren silikon for barn og baby De rene produktene uten dårlig kjemi var vellykket hos både barn og foreldre, og siden da har konseptet rett og slett vokst og vokst. I 2005 la Stasher til oppbevaringsposene og tok markedet med storm. En oppbevaringspose er en lufttett beholder som både kan fryses og oppvarmes – og til og med settes i ovnen. De er perfekte til matpakke eller restene av gårsdagens middag. Eller bare som en snackbag på turen! Se også vårt utvalg av Bees Wrap.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Slutt med plastposer - velg Stasher

I dag kommer de deilige Stasher-posene i mange forskjellige former og farger og passer derfor til alle formål. Med en stasher pose kan du derfor enkelt fase ut alle plastposene dine og la en Stasher pose gjøre jobben i stedet! Det er bærekraft på høyt nivå og beskytter samtidig miljøet mot store mengder plast i naturen. Hvis du vil ta skrittet enda lenger mot en plastfri hverdag, kan du se alle våre plastfrie produkter.

Stasher = 100% ren silikon

Felles for alle Stasher poser er at de er laget av 100% ren platina silikon. Platina silikon er silkone i sin reneste form og består hovedsakelig av noe så enkelt som sand. Platina silkone verken gir av eller suger noe - selv når det oppvarmes eller kjøles. Du kan derfor trygt bruke Stasher oppbevaringsposer for alle typer mat uten frykt for dårlig kjemi. Stasher lager noen av de eneste oppbevaringsposene i sitt slag. De deilige Stasher oppbevaringsposene kan gå både i fryseren, i ovnen og i mikrobølgeovnen – uten frigjøring av hormonforstyrrende stoffer til maten under matlaging. Alle våre deilige Stasher poser er helt fri for BPA og er 100% plastfri.