På denne siden finner du vårt brede utvalg av Tula Bæresler. Tula produserer virkelig deilige og komfortable bæreseler som er på toppen i form av både kvalitet, design og funksjonalitet. Tula bæreseler er flott å bære og scorer høyt på hitlisten over populære bæreseler nettopp på grunn av den eksepsjonelle gode brukskomforten.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Tula populære modeller

Tula bæreseler er tilgjengelige i 3 forskjellige modeller; Standard, Toddler og Free to Grow. Både Tula Free-to-grow og Tula Standard er virkelig gode bud for en bærersele for de minste barna. Her sitter barna nær bæreren, og begge bæreselene har gode muligheter for å instille bæreselen til det enkelte barnet. Tula Toddler, derimot, er bæreselen som passer for de eldre barna. Her er panelet på transportøren ekstra bredt, og Tula anbefaler derfor denne bæreselen for barn fra 18 måneder og oppover. Alle bæreseler finnes i vakre design som virkelig inviterer til lek og tett samvær med barnet sitt. Både Tula Standard, Tula Toddler og Tula Free-to-grow er alle laget av kvalitetsmaterialer som virkelig kan vare for daglig bruk hver dag.

Tula er den beste komforten for både deg og barnet ditt

Tula bæreselen er en bærersele som gir ultimativ støtte til både deg og barnet ditt. Som mor eller far får du optimal støtte på både hofte og skuldre, noe som bidrar til å sikre optimal holdning. Det gjør det behagelig å bære enda eldre barn. Det er også enkelt som en lek å innstille en Tula bæresele slik at den passer akkurat til deg.

Ergonomisk korrekt posisjon i Tula

Tulas bæreseler er utformet for å sikre at barnet oppnår akkurat den rette ergonomiske posisjonen for kne og hofte. Barnet ditt anbefales derfor alltid å sitte i froske-posisjonen eller M-posisjonen der barnet bare støttes hele veien fra kne til kne. Dette betyr at du sørger for at barnet ditt vil sitte i en ergonomisk riktig sittestilling med knærne høyere enn hoften. Det er bra for barnets kroppsstilling, men det hjelper også barnet med å roe seg ned.