Viser alle 5 resultater

Denne kategorien inneholder et velfylt utvalg av økologisk såpe og bad. Er det noe bedre enn en nyvasket og komfortabel liten gavetyv som har hatt en fest med å plaske og bable i badekaret? Det skulle være en liten gavetyv som ikke har opplevd dårlig kjemi og fått tørr hud fra sitt ellers så fine bad! Et bad må være i stand til å bli tatt med god samvittighet! Både overfor kloden og øko-yngel. Det er ingen vits i at den vakre seansen etterfølges av kløende hud eller dårlig samvittighet. Derfor tilbyr vi rene, naturlige produkter til badekaret. Produkter som ikke inneholder kjemi som er problematisk for enten hud eller vann miljø, og som etterlater en ren og myk følelse på kropp og sinn som varer etter badet. Se all KRAES.


Økologisk såpe og hudpleie for badekaret

Vil du ha ren og økologisk såpe og hudpleie som forsiktig renser huden uten å tørke ut, er Kraes Baby bad uten sidestykke. Kraes er, som navnet antyder, optimalt for huden. Ingrediensene er naturlige og nøye utvalgt, med sikte på å berolige og nære den sårbare våte huden. Kraes Baby Bath er selv kjent for å kunne lindre en rekke gener i problemhud. Hvis du har problemer med kløe, eksem, vannkopper eller lignende, er et bad med Kraes beroligende, hjelpende og pleiende. Ingredienser som Dødehavssalt og kolloidal økologisk havre brukes, hver på sin milde og effektive måte å rense og berolige huden på. I tillegg brukes kokos også for å sikre fuktighet og forsvar av huden – på denne måten opprettholdes hudens egen fuktighetsbarriere, som ellers fjernes ved hjelp av vanlig såpe- og stærke kjemiske stoffer.

Skrubber du huden for hardt, selv uten såpe, eller med noe som er for grovt, kan du også gjøre mer skade enn godt. Du kan også fjerne hudens egen olje- og fuktighetsbarriere manuelt hvis du ikke er forsiktig. Det etterlater huden mer sårbar, og er det er ikke nødvendig å gjøre det for å bli ren. Derfor ta en deilig, naturlig silkesvamp fra Cocoon i badekaret - og huden vil bli ytterligere bortskjemt med det som føles som en skrubb av en sky!

Økologisk såpe og salve - etter badet

Kraes lager ikke bare økologisk såpe, men også den mest smakfulle salven, som støtter hudens eget forsvar og består av rene, økologiske ingredienser. Den kommer også i en flott praktisk stift som bare er å bruke uten å få fettete fingre. Bruk den til vinterkinn og lepper, tørr hud, bleieutslett, solbrenthet, insektbit eller slitasje – ja, og mye mer, fordi det er en ekte all rounder som beroliger. lindrer og fukter.