Smokker og tåteflasker uten dårlig kjemi. Når barnet kommer til å være i kontakt med en smokk i så mange timer av sitt liv, så bør selvfølgelig smokken utlede dårlig kjemi. En smokk er i kontakt med slimhinner og tynn hud, og er derfor et sårbart sted ikke å spare på kjemien. Likeledes bør en flaske, med flytende gull og barnets vitale næring, selvfølgelig ikke forurense enten melk eller mage. Derfor finner du smokker og flasker fra EcoViking i vårt sortiment.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Økologiske smokker og flasker fra EcoViking

En smokk fra EcoViking er helt garantert fri for BPA, PVC, ftalater og annen skadelig kjemi. Kvaliteten er ekstremt høy og designet er smart. Smokkene er støpt i ett helt stykke, så det er ingen sprekker eller ledd som lagrer smuss og gir fruktbar grunn for bakterier. Det betyr også at skjoldet på smokken er laget av samme, mykt materiale som smokken selv - derfor gjør skjoldet ikke vondt på barnet under søvn eller under et fall, for eksempel. Materialet som brukes til Ecoviking smokker er ren naturgummi uten tilsetningsstoffer. Naturgummi er et bærekraftig og, som navnet antyder, naturlig materiale ekstrahert fra Hevea trær. Med andre ord, disse smokkene kan trøste barnet ditt på en trygg og grønn måte.

Tåteflasker fra EcoViking er laget av borosilikat glass fordi glass er det absolutt reneste valget kjemisk, da det ikke gir av noen kjemi. Borosilikatglass er ekstra sterkt og varmebestandig. Det tåler 450 graders varme, og kan fortsatt komme direkte inn i fryseren uten sprengning (men det gjør fryseren kanskje)! Smokken er laget av medisinsk silikon, som er helt ren og lokket er laget av høy kvalitet plast, men på grunn av den smarte utformingen av flasken, kommer melken bare i kontakt med glass og silikon. Flaskene har antikolikkventiler og er tilgjengelige med silikondeksler som beskytter både hender og flasker. EcoViking-produkter er upartisk testet og oppfyller alle krav til sikkerhet og kjemikalier.