Viser 1–20 av 56 resultater

På MiniE selger vi de deilige økologiske barnevognene fra Naturkind til gode priser, som er en av markedets eneste produsenter av økologiske barnevogner. Velg en barnevogn som er bra for barnet ditt og bra for miljøet – det lønner seg.


Økologiske barnevogner - også for veganer!

All tekstil på barnevognene er laget av 100% GOTS sertifisert økologisk bomull. Madrassen er laget av kokosfibre som er et superhypoallergent produkt som samtidig tåler en tur i vaskemaskinen. De organiske barnevognene er derfor rene og deilige og gir ingen dårlig kjemi til enten omgivelsene eller det lille barnet. Fyllingen inne, for eksempel i kanten på kalesjen er 100% ren merinoull. Den er myk, luftig og gir akkurat riktig volum til kalesjen. Naturkind lager også en vegansk versjon av de økologiske barnevognene, hvor all ull erstattes med bomull i stedet. På denne måten forblir barnevognene økologiske, uten at det går på bekostning av kundenes verdier.

Kan du lage økologiske barnevogner?

Ja, det kan du faktisk. Imidlertid vil vognen ikke være 100% økologisk da det bare er materiale på vognen som ennå ikke er mulig å sertifisere som økologiske. For eksempel aluminiumsrammen og plastdekkene. Men alt som muligens kan sertifiseres som GOTS økologisk – det har Naturkind selvfølgelig tatt vare på at det er økologisk.

En økologisk barnevogn sikrer et rent sovemiljø

Det er gradvis økende interesse for økologisk babyutstyr i Norge. Dette gjelder ikke minst de økologiske barnevognene! Foreldre ønsker rene produkter for sine barn uten hormon forstyrrende stoffer, blekemidler, ftalater og generelt dårlig kjemi som barnet er altfor lett utsatt i en vanlig hverdag. Det er spesielt viktig å fokusere på barnets sovemiljø, da dette oftest er hvor smårollingen tilbringer mange timer gjennom de første årene av sitt liv. Sikrer du at barnet ditt har et rent sovemiljø, har du kommet langt når det gjelder å unngå eksponering for dårlige kjemiske stoffer. En økologisk barnevogn kan derfor være en svært god investering i barnets helse.