Kjøp en Naturkind Varius Pro barnevogn hvis du bryr deg om økologi og kvalitet. Denne barnevognen er produsert av det østerrikske selskapet Naturkind, som utmerker seg i å produsere barnevogner, sportsvogner og tilbehør som er helt fri for skadelig kjemi. Alle vognene er moderne og funksjonelle, skapt av det beste naturen har å tilby, og er ren, økologisk luksus å stikke babyen inn i. Vognene er helt fri for flammehemmere, plantevernmidler, formaldehyd, pfthalates og annnet kjemisk dritt, som ikke har noe å gjøre med nye verdensborgere.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Designet av en Varius Pro barnevogn

Varius Pro barnevogn er den perfekte følgesvenn til bylivet, på grunn av svingbare forhjul og hvor lett det er å manøvrere rundt. Samtidig er den mer stabil enn de trehjulede stellene generelt, og hjulene kan låses for å dekke ujevnt terreng. Med andre ord, det er også helt nyttig for de som ikke ferdes mest i bylivet, men fortsatt ønsker komforten av å kunne velge roterende hjul. Og det er en vinner for både de som bor på landsbygda og de som bor i byen, fordi du kan bruke vognen som barnevogn ekstra lenge, hvis du velger XL barnevognkasen, på hele 98 cm i liggemål.

Varius Pro barnevogner har flere fordeler

Motsatt de mest vanlige merkene på barnevognmarkedet, kommer en Varius Pro barnevogn med en ordentlig madrass, som du ikke trenger å erstatte på grunnlag av enten komfort eller kjemi. Madrassen er laget av kokos og naturlig latex, og er sertifisert Öeko-Tex 100. Alle stell, barnevognbokser og sportsvogndeler kan brukes på kryss og tvers, slik at du kan velge akkurat hva som passer familiens behov og de kan bruke den i mange år fremover. Varius Pro barnevogn er derfor fullt likestilt med de mest populære merkene på markedet når det gjelder design og funksjon, men har bare den ekstra, essensielle fordelen av å være 100% fri for skadelig kjemi!