Her finner du din neste VITA  barnevogn til en god pris. Som en av de få selger MiniE de vakre økologiske VITA-barnevognene fra det østerrikske merket Naturkind. Naturkind er en av svært få selskaper over hele verden som produserer økologiske barnevogner – og til og med i 3-modeller; Vita, Varius Pro og Lux. De deilige vognene har funnet sin plass på markedet, sannsynligvis på grunn av både kvaliteten og det økologiske materialutvalget som Naturkind har satset på. Utvalget av Naturkind mislykkes heller ikke. Det er tre forskjellige barnevogn modeller: Vita barnevogn, Varius Pro og sist men ikke minst, den nyeste Lux-modellen. Selvfølgelig er alle økologiske så langt som mulig!

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

VITA barnevogn

VITA barnevogn fra Naturkind har et klassisk barnevogn stell med deilige 14 ' luftdekk som gir seg og lett flyr over selv terreng som strand, skog og brostein. De fire store hjulene med luft i, gir VITA-vognen riktig fjæring og sikrer at barnet har det behagelig, selv om veien skulle være humpete. På VITA barnevogn stellet vil du også finne en fin praktisk og stor kurv som kan inneholde alt du trenger, fra handleposer til yttertøy. Hvis det ikke er plass i kurven for de siste sakene, så er det sannsynligvis mulig å sette litt ekstra ting i den matchende XL barnevogn boksen. Den 98 cm lange barnevognboksen passer perfekt på VITA-stellet og fullfører virkelig den økologiske VITA-vognen. Til dette kan selvfølgelig matchende regntrekk og myggnett kjøpes helt uten PVC.

En VITA barnevogn er en klassisker

Med en VITA barnevogn fra Naturkind, får du en super god økologisk barnevogn som er svært lik utformingen av en konvensjonell barnevogn. Det er bare den betydelige forskjellen at VITA-vognen er 100% økologiske. Du kan derfor være helt sikker på at du gjør noe bra for både miljøet og for barnet ditt når du velger et kjøp av en økologisk VITA-barnevogn.