Viser alle 4 resultater

Leter du etter en økologisk duovogn for å fullføre ecoynglets grønne start på livet? Med en av våre sett med økologiske duovogner fra Naturkind, slår du to fluer på én gang og sikrer transportutstyret til barnet ditt i flere år fremover. Med en økologisk duovogn får du både barnevogn og sportsvogn i ett. Forstått på den måten at du velger en ramme som passer dine behov, og deretter kommer den med både en kompatibel barnevognskasse  og et sportsvognsete! Dermed bytter du mellom sete og boks etter behov, med et raskt og enkelt påsettingssystem.  Alle stell, sportsvognseter og barnevognbokser passer på kryss og tvers, slik at du kan bruke og sette dem sammen for å få det til å stemme meddin personlige ønskeliste. Se også vårt utvalg av økologiske barnevogner.


Økologiske duovogner, hvordan?

Enhver vogn fra den tyske produsenten Naturkind er nøye designet og produsert fra de mest nøye utvalgte naturlige materialer. Og ikke mer brukes enn det som faktisk er nødvendig for å lage produktene - med andre ord er det selvfølgelig absolutt ingen flammehemmere, formaldehyd, plantevernmidler, pfthalates eller annen smuss i noen av vognene. På materiallisten finner du imidlertid deilig, GOTS-sertifisert økologisk bomull, CGT-sertifisert økologisk ull, samt naturlige materialer som tre og kork.

Hvilke økologiske duovogner kan du velge?

Vi har et bredt utvalg av duovogner fra Naturkind, og hver har sine egne uttrykk og hver sin styrke. De kommer også i forskjellige fasjonable og naturinspirerte nyanser. Barnevognboksene som inngår i settene består av en av de med en mindre liggemål, som er ideell for nyfødte, små biler og byturer, eller av XL-boksen, med sitt imponerende liggemål på 98 cm. XL boksen kan lett brukes i flere år til barnet ditt ikke lenger sover lur i barnevognen.

Stellene leveres med henholdsvis store faste og terrenghjul, eller med superlette og manøvrerbare roterende hjul. I tillegg kan sportsvognsetene alle vendes fritt mot enten den store verden, eller mot det trygge ansiktet til mor og far, og setene kan alle legges helt flatt. Dermed kan de brukes til lange lurker, og også sammen med en lift for nyfødte.