Disse økologiske sportsvogner er produsert av det østerrikske selskapet Naturkind, som utmerker seg i å produsere barnevogner, sportsvogner og tilbehør som er helt fri for skadelig kjemi. Alle vognene er moderne og funksjonelle, skapt av det beste naturen har å tilby, og er ren, økologisk luksus å stikke babyen inn. Vognene er HELT fri for flammehemmere, plantevernmidler, formaldehyd, pfthalates og annnet kjemisk dritt, som ikke har noe å gjøre med nye verdensborgere. Alle rammer, barnevognbokser og sportvogndeler kan brukes på kryss og tvers, slik at du kan velge akkurat hva som passer familiens behov og kan bruke dem i mange år fremover. Se også vårt utvalg av økologiske barnevogner fra Naturkind. Her finner du blant annet følgende: Lux barnevogn, Varius Pro barnevogn og Vita barnevogn.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Fleksible økologiske sportsvogner fra Naturkind som varer lenge

Økologiske barnevogner fra Naturkind er ikke bare preget av å være helt overlegen i form av kjemi og valg av materialer - de er også utrolige fleksible og tilpasningsdyktige arbeidshester som sannsynligvis vil bære dit øko-yngel trygt og komfortabelt fremover i verden, helt frem til de små beina ikke er små lenger! Alle Naturkinds økologiske sportsvogner er selvfølgelig tilgjengelig i flere forskjellige smarte modeller og utsøkte farger, slik at alle kan ha sine individuelle behov og ønsker oppfylt.

Vita-modellen er en superstabil, slitesterk og terrengsikker sportsvogn som kan ta julingen av eventyrene ute i det grønne og gir en fortsatt komfortabel tur på grunn av den gode spiralfjæringen på hvert av de store, stabile hjulene. Denne sportsvognen kan brukes helt fra nyfødte, med lift eller barnevognboks og til lengre lurer, da den kan legges flatt.

Varius Pro-modellen er fleksibilitet og gir kjøreglede hele veien. Stellet er stabilt med de 4 hjulene, hvorav forhjulene er svingbare og låsbare. Dette gir trygg og enkel manøvrering i både byen og i ujevnt terreng. Denne barnevognen kan også brukes fra nyfødte, med lift, og for lengre lurer, da setet kan legges flatt.

Lux-modellen er det nyeste skuddet og har et veldig moderne utseende og kompakte dimensjoner. Lux har vunnet Red Dot Award i 2018 for sitt skarpe og funksjonelle design, og utmerker seg med å være ekstremt enkle å manøvrere, legge sammen og ha med selv i små biler. Den er ideel for byliv og kan brukes til nyfødte, enten med lift eller den lille barnevognsboksen, men setet kan også brettes helt ned og er derfor også bra for babyen.

Med en økologisk sportsvogn fra Naturkind får du alltid et vendbart sete, slik at du helt kan kontrollere om gullkulen skal vende mot eller vekk fra føreren av vogna, og du kan velge mellom forskjellige typer hjul.