Bli kvitt dårlig kjemi med økologiske matbokser. Hvis du har tatt deg bryet med å pakke maten hjemmefra, vet du hva du får, vil du ikke ha med mer enn du vet – vel? Men mange matbokser av ulike typer plast gir dessverre dårlig kjemi til maten vår. Streb derfor etter økologiske matbokser hvis du ønsker å unnslippe uønsket kjemi på brød og eplebåter. Hvis du vil være sikker på ikke å få mer i maten enn du har tenkt deg, velg da matbokser av enten glass eller rustfritt stål. Sistnevnte er, av åpenbare grunner, ofte noe mer praktisk enn den første. Rustfritt stål har fordelene som at det er lett å rengjøre, det gir ikke bort smak eller kjemi til maten, og det varer evig – selv om du kaster ryggsekken på gulvet! Se også vårt utvalg av ImseVimse, Bees Wrap og Planet Wise.
Stål er grønt - kort om de økologiske matboksene
Rustfritt stål produkter er laget spesielt med to ting i tankene; holdbarhet og renhet. Holdbarheten bør sørge for at du bare trenger å kjøpe det du trenger en gang, og deretter kan bruke den til du ikke trenger det lenger. Renhet bør forstås som at det du kjøper må være trygt for både deg og dine omgivelser. De to tingene bringer sammen bærekraft, både for lommeboken, helsen din og miljøet ditt.
En økologisk matboks for livet
Økologiske matbokser holder til å bli brukt, bli droppet og å bli vasket igjen og igjen. Noe ble feil, og vi vet ikke riktig hva som skjedde. Den holder maten lengere frisk og du behøver ikke å bruke matpapir for ikke å bekymre deg med hva maten din kommer i kontakt med. Når du bruker en økologisk stålmatboks, vil den ikke ta farge fra maten, selv om du glemmer den og den bliver litt for lenge i matkassen. Den er veldig hygienisk i bruk og lett å rengjøre. Med andre ord, en økologisk matboks er en livslang matboks.