Viser 1–20 av 79 resultater

I denne kategorien finner du bærekraftig kjøkkenutstyr. Det er bærekraftig spesifikt med det formål å minimere forbruk og avfall slik at vi bedre kan ta vare på vår dyrebare verden. I tillegg er det også lagt vekt på å minimere eller snarere utelukke forbrukerens eksponering for skadelige kjemiske stoffer fra produktene som brukes til daglig mat. For hva betyr det at brød- og bønnepastaen er økologisk hvis den er pakket inn i noe fylt med bisfenoler eller fluorholdige stoffer som havner i magen og i hagen vår? Nei takk, det er bedre alternativer. Her finner du produkter som kan brukes igjen og igjen med god samvittighet og god helse. Handle blant grønne merker som Bees Wrap og Planet Wise.

-30%
-30%
-30%
-30%
Tomt på lager
-30%

Hvordan er kjøkkenutstyr så grønt?

Når du konsumerer den hjemmeblandede og altfor grønne helsemoothien gjennom et sugerør av rustfritt stål, trenger du ikke å forurense det harde arbeidet og de grønne intensjonene dine med smuss og møkk som kan gjemme seg i de masseproduserte plastkassene. . Du er garantert et rent produkt, fordi selskaper som Klean Kanteen ikke spøker med stygge kjemiske stoffer. De går den ekstra kilometeren for å levere for eksempel sugerør som du og smoothiene dine kan glede deg over de neste mange, mange årene. Og når du pakker hjemmelaget, økologisk surdeigs spelt brød i en Bee's Wrap fremfor en frysepose eller husholdningsfilm, pakker du det ganske enkelt i noe så naturlig som selve brødet. Og som du til og med kan pakke de neste mange, mange hjemmebakte mursteinene inn i - om og om igjen. Det er grønt!

Kjøkkenutstyr på lang sikt

Kjøkkenutstyret vi har valgt er noe som er gjort for å utgjøre en forskjell i det lange løp. Både for deg og helsen din, og i større skala, for miljøet. For deg som forbruker utgjør det selvfølgelig også en forskjell for noe så konkret som lommeboka din, at du ikke lenger trenger å kjøpe et produkt som oppfyller et spesifikt behov, men i stedet kan oppfylle samme behov med ett kontinuerlig og gjennomtenkt produkt. Kanskje er produktet til og med så funksjonelt at det kan erstatte flere produkter du ellers kontinuerlig må anskaffe. For eksempel kan bare en Bee's Wrap erstatte et nesten utenkelig antall stannioler, husholdningsfilmer eller til og med fryseposer. En rustfri matboks fra Lunchbots kan erstatte et utall lagringsløsninger for både matrester og matkasser og den kan gjøre det for alltid. Å slippe å kjøpe tusen ting gjør selvfølgelig avtrykket på miljøet mindre. At ting også produseres med omhu og hensyn til materialenes innvirkning på miljø og helse, gjør også en forskjell for miljøet på lang sikt.