Viser alle 14 resultater

Merino Wool økologiske dyner og puter. La oss si det med en gang: Bedre luksus eksisterer rett og slett ikke så vidt vi vet. Hvis du er helt kompromissløs når det gjelder søvn – både når det gjelder kvalitet, komfort og ikke minst omkring kjemiske stoffer – da skal du ikke lete mere. For Cocoon Company har på ingen måte kompromittert noen del av Merino Wool-serien. Det du finner under denne kategorien er dyner og puter av høyeste kvalitet, hvor detaljene og produktopplevelsen er helt uovertruffen, fra det første møtet og utover.


Hvorfor er Merino Wool dyner og puter luksus?

Her kan du skrive en roman. Årsaken starter helt tilbake i valg av det geografiske området frittgående sauer som leverer ullen, lever i. Ser du: En dyne fra Merino Wool serien er en helt annen fluffy, luftig og spenstig opplevelse enn den tunge, flate fornemmelsen de fleste andre ulldyner gir. Og for å få fluffy, luftige og spenstig opplevelse må man ha tak i de spesielt lange fibrene som fjellsauene produserer. Allerede der ser vi en klasse for seg selv - det ikke er noe kompromiss.

I tillegg har Cocoon Company heller ikke spart på kvaliteten på overtrekket som brukes til dyner og puter. Den består av sateng glatt, silkeaktig batiste av 100% økologisk bomull. Overtrekket har en eksklusiv glød og utstråler luksus. Et produkt fra Merino Wool er helt fra begynnelsen en gledelig pakke med selvtilfredshet – mykt og luftig som en sky, med en himmelsk og beroligende duft av natur og lanolin. Dette har spesielt en god effekt på babyer og småbarn.

Men det beste er egenskapene til Merino Wool!

For luksusopplevelsen slutter ikke ved første kontakt med produktene, og deres overbevisende kvalitet. Nei, det som gjør dyner og puter fra Merino Wool til noe som får en permanent plass i sengen, lenge etter at den første stormende forelskelsen har overstått, er den uforlignelige komforten de gir, natt etter natt. Den fantastiske og vedvarende myke fylde produktene har, er bare en sinnsykt høy putte faktor. Og dynene er en velkommen redning for de som er plaget av kuldeskjær eller nattesvette. Selv for to som ønsker å sove under samme dyne, men er i motsatte ender av temperaturskalaen, er det endelig mulig å ligge sammen. For så fantastiske er disse produktene!