Viser alle 7 resultater

Hvis du ikke liker dyretyper av fyll, men fortsatt vil ha en fyldig og fluffy dyne og pute, så er Amazing Maize-serien akkurat noe for deg. Du trenger ikke å inngå kompromisser med det grønne og kjøpe polyester fyllstoff eller dun! Amazing Maize er banebrytende bærekraftige og unike produkter for de som ønsker alt. Se også vårt utvalg av Organic Kapok.

-30%
279.30 NOK
-30%
1,819.30 NOK
-30%
664.30 NOK
-30%
909.30 NOK
-30%
265.30 NOK
-30%
888.30 NOK
-30%
Tomt på lager
545.30 NOK

Hva er Amazing Maize?

Utelukkende en innovativ og bærekraftig linje av dyner og puter, for de som ønsker produkter som er fri for skadelige kjemiske stoffer, ikke har unødig belastning på miljøet og ikke bruker animalske produkter. Hvis kravene også er høy komfort og putte faktor, samt praktisk og allergivennlig bruk og vasking, da går du ikke galt i byen med Amazing Maize. Selve maisfiberen som brukes som fylling er en menneskeskapt biofiber selv-utviklet av Cocoon Company. Det er skapt som deres respons på de miljøskadelige og amoralske fibrene som vanligvis er i konvensjonelle dyner og puter.

Faktisk er Amazing Maize den første menneskeskapte fiberen av utelukkende resirkulerbart materiale! Fiberen er laget av en melkesyre som oppstår under gjæring av maisstivelse, som finner sted i en kontinuerlig syklus av fornybare materialer og med full utnyttelse av ressurser. Dekket som omslutter produktene er 100% myk bomull, som selvfølgelig er sertifisert økologisk, og garantert helt fri for skadelige kjemiske stoffer. Bomullen er også så tett vevd at husets støvmidd ikke kan trenge inn.

Fordeler og egenskaper med Amazing Maize

Maisfiberen har en hul struktur, som ull og vannavvisende egenskaper, som kapok. Det er dermed pustende og isolerende, mye som ull, og forblir tørr ved å lede fuktigheten om natten, som kapok.

Fyllingen og følelsen av produktene til Amazing Maize minner mest om dun og fjær. Det er dermed en enkel overgang fra det du oftest vet, men med den hyggelige forskjellen på å være mange ganger mer pustende og behagelig - og det er 100% økologisk!