Viser alle 6 resultater

Velg økologisk sengetøy for en sunn søvn. Vi bruker (forhåpentligvis!) utrolig mange timer på lakenene på soverommet vårt. Og sengetøyet er det som er nærmeste på oss, med mye direkte hudkontakt i de sårbare timene da kropp og sinn tilbakestilles og selvhelbreder. Så her skal tøffe saker som plantevernmidler, blekemidler og annet søppel ikke inkluderes – det er det bare dessverre, i mange konvensjonelle sove produkter. Derfor tilbyr Cocoon Company deilige laken som er garantert uten skadelige kjemikalier.


Økologisk sengetøy fra Cocoon Company

Cocoon lager økologisk sengetøy av den vakreste kvaliteten. Laknene produseres samvittighetsfullt med 100% sertifisert økologisk bomullsjersey. Stoffet er så glatt og mykt at det er en ren godbit for huden. Kvaliteten er sterk og elastisk, slik at laknene passer perfekt uten bretter, natt etter natt, samt vask etter vask. Fargen er en ubleket, luksuriøs rå hvit som passer inn overalt. Laken er tilgjengelig i mange størrelser, også for spesielle senger, for eksempel Sebra-sengen. Selvfølgelig er de også tilgjengelige for barnevognmadrassen, som også passer perfekt med den økologiske vognen fra Naturkind. I kategorien for økologisk sengetøy finner du også vakre, myke trekk til den deilige melkeputen med kapokfylling fra Cocoon Company.

Økologisk sengetøy og andre økologiske sovegjenstander

Du kan selvfølgelig bruke vårt økologiske sengetøy til senger, puter og dyner du allerede har eller har tenkt å kjøpe. Men selvfølgelig er de også en perfekt avrunding av det økologiske sovemiljøet du kan skape fra Cocoon Companys brede samling av økologisk luksus til sovetryner; De har både sunne madrasser og oovermadrasser, puffeputer og dyner med høyeste puttingfaktor der ute. Alle 100% grønne, sunne og økologiske – og med helt uovertruffen pustende og temperaturregulerende egenskaper.

Ja, fullfør det grønne bildet med disse vakre, myke og praktiske laknene, så vil komforten ikke ta slutt. Du kommer til å ha det vanskelig tid å forlate puttekassen om morgenen! Til gjengjeld vil du sannsynligvis være mer uthvilt når du gjør det, for søvnkvaliteten din vil få de beste forholdene. Det fortjener alle søvnsultne småbarnsforeldre - og deres små søvnterrorister, selvfølgelig!