Viser alle 19 resultater

Økologiske baby klær på tilbud! Her på MiniE prioriterer vi økologi, og vårt utvalg av økologisk ull kan holde selv den største lille fryseren varm. I denne kategorien er det en ekstra jackpot som våre deilige økologiske baby klær og sko er ekstra billige, da alt du finner her er på tilbud. Se også Engel, Disana, Haflinger.

-50%
-50%
-50%
-15%
-15%
-15%
-50%
-15%
Tomt på lager
50.15 NOK

Utvalg av baby klær og sko på tilbud

Utvalget vil selvfølgelig variere etter sesong og lagerstatus, men generelt vil du oftest kunne finne basisklær, yttertøy, samt hatter eller votter av økologisk ull eller ull/silke. For eksempel vil det være fra merker av overlegen og sertifisert kvalitet, for eksempel tyske Engel og Disana.

Engel/strong> lager helt utsøkte og smøraktige saker av økologisk ull og silke, og ullfleecen er avsindig populær som eksklusive soveklær til luren utenfor, som treningsdrakter eller som et alternativ til termiske klær. Engels produkter er i forveien i en svært rimelig prisklasse i forhold til kvaliteten, men i denne salgskategorien finner du de deilige sakene en enestående lav pris.

Disana lager blandt annet de populære smekkbuksene og leggins, som begge kan brukes over mange størrelser og er derfor ultra praktiske. De lager også enestående yttertøy i kokt ull, noe som er flott mot vind og vær i klimae vårt, men som er bare mye mer ordentlig og har mye mindre kjemi enn termisk tøy og kjeledresser. Deres votter i kokt ull er også ganske unike i funksjon som de både skyr kulde og vete, men samtidig er mye mer bevegelige for barnet enn andre votter som gir samme mengde beskyttelse. Og så er det så smart at de aldri faller av eller bliver borte på grunn av strengen! Disana er derfor toppklasse for pengene, og i denne kategorien blir Disana rent ran!

Utover dette kan noen av våre deilige Haflinger ulltøfler snike seg inn i sortimanget. De fine tøflene er ullne, varme , naturlige og kommer i en rekke fine design. I denne kategorien har prisen blitt så lav at de nesten blir gitt bort!