Bodyer til baby og myke ull gensere. Hvis du trenger en baby body, er det her du finner den mykeste. Angel produserer de mest smøraktige og eksklusive bodyene i luksuriøs ull og silke. De er i stilige farger og praktisk passform med ekstra lengde i skrittet for et langt barn eller en stor tøyrumpe. I tillegg er bodyen vår for babyen tynn, glatt og helt fri for riper og flak. Silken sikrer en helt glatt overflate og motstand mot den velkjente ullloen, og er en helt strålende partner for ullen. Engels ull/silkeprodukter er egnet for helårsbruk og tolereres ofte også av de som ellers ikke kan bruke ull. Se hele utvalget av økologisk baby klær.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Ull og silke i en baby body - er det praktisk?

Ja! Hvorfor er ull og silke så ideelle for barn og babyer? Ja, det er uslåelig når det gjelder å holde temperaturen stabil – noe som kan være en god beskyttelse mot snørr neser og snue. På grunn av de mange luftlommene rundt den krøllete ullfiberen isolerer ullen ullen veldig bra. Derfor føles det fint varmt når det er kaldt, men det isolerer også mot varmen fra utsiden når det er varm. Silke har mye de samme egenskapene som ull, og er ekstra holdbar og glatt, og kjøler utrolig godt om sommeren. Med andre ord kan ull og silke brukes hele året, og er perfekte for både frysepinner og svært varme barn.

En baby body som gir mindre klesvask!

Hvis for eksempel barnet tisser i ullklærne, har ull også den fantastiske egenskapen til å være selvrensende så lenge det inneholder lanolin - dette fungerer også selv om materialet her er 30% silke og 70% ull. Det betyr mindre klesvask for mamma! For lanolinholdig ull som kommer i kontakt med svette eller urin kan bare henges ut for lufting, så er det faktisk klar til bruk igjen. Med andre ord, ullklær trenger sjelden vaskes. Det kan brukes igjen og igjen, og har det beste av bare å bli vasket når det er et reelt behov, for eksempel for flekker og søl. Hvis klærne ikke lukter friskt igjen etter en tid med lufting, er det på tide å fylle på mer lanolin - for eksempel bruke Ulrich Natürlich (link) for en enkel påfylling av denne typen. Deres ull vaskemiddel er også ideelt for når ullen en sjelden gang må vaskes på et ullprogram.