Viser 1–20 av 387 resultater

Hos MiniE elsker vi å selge miljøvennlige og økologiske tøybleier. Det er både bra for barnet ditt og for miljøet. Under denne kategorien finner du, som navnet antyder, ren økologi. Her finner du alle våre økologiske tøybleier på ett sted. Her finner du bare GOTS-sertifiserte produkter, som er en av de økologiske øko-etikettene med de høyeste kravene. Se også ImseVimse, Bambino Mio, Bambooty.

-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
194.65 NOK
-15%

Det naturlige og riktige valget

Under kategorien "Økologiske tøybleier", har tøybleiene en ekstra høy standard. De fleste av våre tøybleier er oeko-tex sertifisert som sikrer at produktene er laget av økologisk bomull uten mye dårlig kjemi. På den annen side, hvis du vil være helt sikker på at innfargings prosessen, ingredienser, merking av klær og arbeidsforhold i fabrikkene er i orden med med miljø og økologi i tankene - da er det GOTS etiketten du bør gå for.

Økologiske tøybleier (GOTS)

Gots sertifisering (The Global Organic Textile Standard) er hva du bør sikte på hvis du ønsker å kjøpe et økologisk produkt som kan gå god for når som helst. Ved å velge tøybleier fra kategorien "Økologiske tøybleier" er du sikret at disse produktene har den økologiske GOTS-sertifiseringen som er anerkjent over hele verden og er av høyeste standard. Når du velger å bruke økologiske tøybleier for babyen, gir du barnet ditt den beste starten i livet. For at babyen din er ikke utsatt for skadelige stoffer eller andre dårlige ting i bleiene, når babyen har en bleie på 24 timer i døgnet, lønner det seg å gjøre litt ekstra for å bruke bleier av best mulig kvalitet.

Økonomiske fordeler

Samtidig er det også økonomiske fordeler ved å bruke tøybleier - selv når du velger de som er 100% økologiske. Du trenger bare å kjøpe tøy bleier en gang, i motsetning til engangs bleier som må kjøpes ofte og kontinuerlig - det kan faktisk være mye å spare!

Brukervennlige tøybleier

Selv om engangsbleier virker lettere i første omgang, er tøybleier faktisk ganske enkle å bruke. Vaskedelen i seg selv er den delen som tar tid, men selv her er det et spørsmål om noen få minutter ekstra om dagen. Selvfølgelig vil det være litt ekstra klesvask når du bruker tøybleier - du kan ikke komme deg rundt det. Men de fleste tøybleier er like lett å gi babyen på som engangs bleier. Ved hjelp av en bleiepose til de skitne bleiene, trenger posen bare å tømmes inn i vaskemaskinen, og så har du rene bleier igjen litt etterpå. Du behøver aldri løpe ut i søppelbøtten med stinkende bleier eller ta med store bleiepakker fra supermarkedet.