Viser alle 15 resultater

De små elsker å være i svømmebassenget, og derfor er badebleiene et ”must have”. Nedenfor har vi samlet et utvalg av svømmebleier i forskjellige farger og design og fra forskjellige merker. Vår favoritt er de fargerike badebleiene fra Splash About, tilgjengelig i en myriade av farger og mønstre eller en Bambino Mio avhengig av hvilken design du foretrekker. I det minste kan du være sikker på å finne en nøyaktig til din smak.


Deilige badbleier i bærekraftig materiale

For oss er god kvalitet viktig, og du kan derfor være sikker på at våre miljøvennlige badleier er produsert av materialer uten dårlig kjemi. Samtidig er badebleiene super komfortable å ha på seg for barnet sammenlignet med engangsbadebleien. Våre badebleier er ikke bare laget med miljøet i tankene, men også med deg og barnet ditt i fokus.

Ut med engangs badbleier!

En av de store fordelene ved å bruke våre badebleier er at du ikke trenger å gi babyen en ekstra bleie på innersiden. Badebleiene er designet for å koble tett rundt både låret og magen, noe som betyr at du unngår ulykker – alt forblir i bleien. Badebleiene er vanligvis godkjent for bruk i svømmebassenger uten engangs badbleie innenfor. Det samme gjelder ved bassenget og på stranden. Følg imidlertid alltid reglene for de enkelte bassengene, da reglene kan variere. Ved å ta barnet ditt i badebleiene våre, redder du ikke bare miljøet, men lar også barnet trives i vannet uten å bli plaget av en ekstra bleie under.

Billige bad bleier er en god investering som senker kostnadene

De billige badebleiene er et veldig godt alternativ til engangs svømmebleiene når det gjelder komfort, miljø, helse og økonomi. Våre gjenbrukbare svømmebleier kan brukes igjen og igjen, og er tjent hjem på kort tid. De gjenbrukbare badebleiene er tilgjengelige i mange størrelser og i en myriade av vakre design, slik at du kan være sikker på å finne noe som passer perfekt for barnet ditt. Det er bare å velge din favoritt svømmebleie og hoppe i vannet for kvalitetstid med barnet ditt!