Viser 1–20 av 257 resultater

Her finner du alle våre deilige moderne tøybleier og tilbehør til dem. Vi har tøybleer fra blandt andre TotsBots, Bambino Mio, Anavy, Close, GroVia, Rumparooz, ImseVimse og mange fler. Vi er alltid på utkikk etter nye merker for butikken. Uansett hvilke merker eller typer du velger for barnet ditt, er det et godt valg for din økonomi, alle av oss på jorden og din pjokk. Det er også i denne kategorien at du finner både badebleier og treningsbukser. Da er det tid for en tur på stranden / svømmebassenget, eller hvis barnet ditt er nesten klar til å slippe bleien, er det her du skal se. Her kan du også finne våre lånepakker.

-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%
194.65 NOK
-15%

Tilbehør til moderne tøybleier

Under tilbehør finner du våtsekker, vaskekluter og boostere. Her er det mye å velge mellom, så du har muligheten til å kjøre tøy hele veien. Våtsekker er funksjonelt, som ultraholdbare plastposer som kan brukes og vaskes igjen og igjen. De kommer i en rekke størrelser, fra store poser som kan passe en større bøtte, til små praktiske glidelåsposer som kan inneholde noen tøybleier og servietter.

Våtposer gjør det enkelt å lagre brukte tøybleier luktfritt ved puslebordet og ikke minst kaste hele molevitten i vaskemaskinen uten å få skitne fingre i det hele tatt. Likeledes er de mindre våtposene ideelle for bruk for tøybleier og kluter på farten, eller i barnehagen. Tøykluter er åpenbare for å unngå unødvendig dårlig kjemi som følger med bruk av vatt, våtservietter og engangsservietter. Da unngår du denne typen ting, både når det gjelder bleier og vask av rumpen.

Boosters er ”must have” så snart den lille nye ikke er ganske liten og ny lenger, og det skal brukes litt ekstra får å holde på tissetåren. En god booster kan nesten redde enhver lekkasjesituasjon, og kan oftest tilpasses hvert barns behov når det gjelder materiale, sugekapasitet og plassering.