Viser 1–20 av 144 resultater

All in One økologiske tøybleier er en av de mest populære tøybleie typer på markedet. De er enkle å sette barnet på og trenger ikke noen forberedelser – tøybleier er klare med en gang. Ofte vil du se gjenbrukbare All in One tøybleier bli forkortet som AIO. Som en generell regel har AIO tøybleier et sydd, absorberende interiør, mens det ytre skallet er laget av PUL og er vanntett. Den bærekraftige All in One tøybleie er spesielt lett å håndtere for de utrente og er derfor spesielt egnet for barnehagen, besteforeldre eller en utrent far.

-15%
-15%
-15%
194.65 NOK
-15%
-15%
-15%
-15%
-15%

AIO tøybleier tilbyr bærekraft uten skadelige stoffer

Som navnet også antyder, har gjenbrukbare All in One (AIO) alt samlet i én. En AIO tøybleie er derfor en av de nærmeste du kommer en engangsbleie i både design og funksjon. Ved å velge AIO tøybleier, unngår du all kjemi og redder miljøet fra mange tonn avfall! Hvis du er ute etter billige tøybleier, er All in One tøybleier definitivt anbefalt. AIO er vanligvis en størrelse tøybleie, og kan derfor justeres i henhold til barnets størrelse som det vokser. AIO-tøybleien kan også gjenbrukes av flere barn. Det gjør langsiktige AIO tøybleier billige tøybleier på markedet, sammenlignet med andre modeller.

AIO tøybleier er en enkel og økonomisk løsning

All in One tøybleier er spesielt egnet til den stramme økonomien, mens verken bærekraft eller hensyn til miljøet ikke tilsidesettes. Alle våre All in One tøybleier er uten skadelige ingredienser, og er av den beste kvaliteten. Hvis du er ute etter en enkel tøybleie løsning, er All in One tøybleier definitivt et godt forslag. En All in Onet tøybleie tørker litt saktere enn for eksempel lommebleier. Derfor kan det være en god idé å ha noen ekstra AIO tøybleier på lager, slik at du unngår å vaske for ofte. All in One tøybleier er for de som ønsker barnet sitt den sunneste starten i livet, samtidig som du tenker på bærekraft og miljø.

4 kg eller 14 kg? AIO tøybleier kan tilpasses barnet ditt

Hvert barn er annerledes, som også barnets tisse og avførings mønster er. Hvis barnet ditt har en tendens til å tisse og avføre ofte, er AIO også perfekt. Du har muligheten til å supplere bleiene med spesielt sydde innsatser, slik at tøyblbleien blir ekstra absorberende. I tillegg kan du også kjøpe engangsinnsatser for avføringen, slik at du unngår flekker på bleiene. På denne måten kan du tilpasse AIO-tøybleien til barnet ditt, da du ikke trenger å gjøre hyppige bleieendringer.

AIO tøybleier kan også supplere engangsbleier

Er du utrygg med plutselig å bytte fra engangsbleier til tøybleier, kan tøybleier brukes som et supplement til du er helt komfortabel og vant til å bruke den. AIO-bleien er perfekt for spesielt spesifikke situasjoner. Blant annet er det en fordel hvis du skal ut, og for eksempel hvor det er vanskeligere å bytte bleier enn vanlig.