Viser alle 2 resultater

En veldig enkel og økonomisk måte å bruke tøybleier på, er å investere i brettebleier og prefolds. Løsningen er både enkel, billig og enkel å bruke. Tøybleier er spesielt egnet for nyfødte, men kan brukes av barn i alle aldre. Grunnen til at brettebleiene og prefoldene er veldig bra for de svært små nyfødte er brettebleienes evne til å bli justert rundt om smårollingen. Vanligvis vil ”one size” tøybleier være litt store for de svært små i begynnelsen, men dette er ikke tilfelle med brettebleier! Brettebleiene sitter komfortabelt nært og komfortabelt på selv de svært små. De sitter godt nær de små lårene og er samtidig myke og komfortable å ha på seg uten å stramme. Utenfor brettebleier brukes et ull-, fleece- eller PUL-lag til å gjøre tøybleien vanntett.

-15%
-15%
Tomt på lager
84.15 NOK

Den perfekte passformen for babyer under seks måneder - velg brettebleier og prefolds

Brettebleier er et godt og enkelt valg spesielt for barn under 6 måneder. De fleste små babyer får en litt klumpete rumpe i tøybleier, mens brette bleier er en veldig god løsning for å holde rumpa "slank". Brettebleier gir derfor en god komfort for de svært små babyer. Alt du trenger å gjøre er å ta en god bæresele og din nyfødte baby er garantert den aller beste starten!

Økonomiske fordeler av brettebleier og prefolds

Enda en fordel med brettebleier er at de er billige tøybleier. Hvis økonomien er litt stram, kan du alltid starte med billige brettebleier og deretter utvide derfra. Som med andre typer tøybleier, kan du bruke samme bleie flere ganger, og dette gir en stor økonomisk fordel. I det lange løp er det mye billigere å bruke tøybleier, siden du ikke trenger å kjøpe nye bleier hele tiden. Og det er mye mer miljøvennlig å bruke tøybleier i stedet for engangsbleier, da du i stor grad minimerer mengden avfall ved å gjenbruke den samme tøybleien flere ganger.

Brettebleier og prefolds er best for hjemmebruk

Brettebleier er i de fleste tilfeller ikke egnet for institusjonell bruk. De gjenbrukbare brettebleier må brettes, festes og trenger ”cover” som er mer tidkrevende. For institusjonell bruk anbefaler vi i stedet de populære lommebleiene, ”All in One” og ”All in two”bleier. Men brettebleier og prefold bleier er enkle å bruke når du har lært teknikken for disse. Det er raskt lært og babyen din er klar til å utforske verden med komfortable bleier.