Viser alle 3 resultater

En veldig populær og håndgripelig type tøybleie er lommebleier. Lommebleier består av et vanntett ytre skall av, mens innsiden av lommebleien – den som berører barnets hud – ofte består av bambus, bomull eller fleece. Lommebleien har fått navnet sitt fordi den har en innebygd lomme for innlegg, enten i en eller begge ender av bleien. På denne måten kan du øke lommebleien med nøyaktig hvor mye suging barnet trenger.  Til tross for at det ytre laget av lommebleien består av PUL (et ikke-naturlig materiale), er disse fortsatt miljøvennlige og mye sunnere for barnets hud enn en engangsbleie. Se også badebleier.


Lommebleier er en praktisk og miljøvennlig bleietype

Det smarte med en bærekraftig lommebleie er at du kan velge hvor mange innlegg du vil legge i bleien din. I løpet av dagen kan et enkelt innlegg være nok, mens barnet ofte trenger flere innlegg om natten, så vel som under lur. Dette øker lommebleien akkurat slik barnet ditt trenger. Sugekapasiteten til tøyet kan derfor justeres nøyaktig etter behov, passform og alder. Dette gjør lommebleien utrolig praktisk, da du kan tilpasse bleien i løpet av dagen og bytte mellom hvor mange innlegg barnet trenger for eksempel til natt, lur eller kjøretur.

Tilpass lommebleien til babyen din

Samtidig har lommebleiene også fordelen av å kunne tilpasse bleiene så de passer til babyen din. Du kan gjøre dette ved å bruke knappene som sitter på utsiden av bleien. For den nyfødte babyen kan du kneppe bleien sammen for å gjøre den mindre. Etter hvert som babyen vokser, kan du tilpasse bleien og gjøre den større. Dette gir lommebleien et langt liv, da du ikke trenger å kjøpe noe annet enn en samling av tøybleier som varer fra 4 kg til babyen kaster bleien. Tøybleier er derfor en virkelig bærekraftig løsning, da du kan bruke samme tøybleie veldig mange ganger.

Enda en fordel med lommebleier

Lommebleier har også fordelen av å tørke utrolig fort, da innleggene selv faller ut i vasken og dermed også tørker for seg selv. På den måten kan du raskt ha en ren bleie klar for babyen.